Perjantaibiisi vie manit pois – asialla Himmeet Kuviot

24.10.2014 09:18

Soundi.fi:n Perjantaibiisi-sarjassa nostetaan perjantain ja nurkan takana kuikuilevan viikonlopun kunniaksi esille yksi ajankohtainen kotimainen kappale. Tänään kunniakkaan tittelin saa Kuben, Mäkin ja tuottaja Sakke Aallon muodostaman räppikokoonpano Himmeet Kuviot ensimmäisellä singlellään.

Himmeet Kuviot on räppärikaksikko Kuben ja Mäkin sekä tuottaja Sakke Aallon muodostama uusi suomirapkokoonpano. Yhtyeen ensimmäinen single Manit pois on tämän perjantain Perjantaibiisi.

− Meillä on pitkään ollut fiilis, että suuri osa isompien levy-yhtiöiden suomiräpjulkaisuista on viime vuosina olleet heikkoja ja oikea tekemisen meininki tuntuu kadonneen kokonaan, Mäkki kertoo tiedotteessa.

− Mulla oli idea tehdä biisi, joka käsittelee palkkojen ja artisteille kuuluvien varojen valumista vääriin käsiin ja pyysin Kubea vierailemaan tälle omalle 90-luvun west coast -henkiselle kappaleelle. Himmeiden Kuvioiden ensimmäinen sinkkulohkaisu Manit pois käsitteleekin suoraan sanottuna tunnetilaa ja ajatusta, että väärät ihmiset ja artistit kauhoo meille kuuluvia rahoja, räppäri kertoo biisin taustoista.

Kube ja Mäkki ovat tehneet musiikkia 2000-luvun alusta lähtien, yhdessä ja erikseen. Himmeet Kuviot tuo kaksikon jälleen yhteen.

Perjantaibiisi:

Himmeet Kuviot − Manit pois

 

Lisää luettavaa