Pete Townshend pohtii The Whon tulevaisuutta – edellinen keikka tuntui ”yhden aikakauden lopulta”

12.12.2023 10:03

Mitä seuraavaksi, miettii Pete Townshed The Whon suhteen. Rocklegenda keskusteli hiljattain Record Collector -lehden kanssa, ja juttutuokiosta ilmenee, että ilmassa on eräänlaista välitilinpäätöksen tuntua. Haastattelusta uutisi myös Blabbermouth.

”Nyt lienee sopiva aika sellaiselle, että lähden Rogerin [Daltrey] kanssa lounaalle juttelemaan siitä, mitä tapahtuu seuraavaksi. Koska Sandringhamin-keikan ei pitäisi tuntua minkään päätökseltä, mutta kyllä se tuntuu yhden aikakauden lopulta”, Townshend sanoo elokuussa soitettuun kesäkiertueen viimeiseen keikkaan viitaten.

”Kysymys on oikeastaan siitä, mitä pystyisimme toteuttamaan, mikä olisi tuottoisaa ja mikä olisi hauskaa. Ehdotin siis Rogerille, että jutellaan vähän ja katsotaan, mitä vaihtoehtoja on olemassa.”

Hitusen verran kryptinen kommentti tuo puhe aikakauden lopusta – saapa nähdä, mitä se käytännössä tarkoittaa. Townshendillä on mittarissa jo kunnioitettavat 78 ikävuotta ja Daltreyllä vuoden verran enemmän, joten herrat eivät varmasti ikuisesti jaksa esiintymislavoja koluta.

Lisää luettavaa