Phil Anselmo Jack Nicholsonin saappaissa – Illegals-video nostaa hattua Milos Formanin klassikkoelokuvalle

Choosing Mental Illness tiivistää Yksi lensi yli käenpesän viiteen minuuttiin.
1.8.2018 09:52

Muun muassa Panterasta, Downista ja Superjointista tuttu Phil Anselmo on julkaissut The Illegals -yhtyeensä kanssa uuden musiikkivideon Choosing Mental Illness, joka on kumarrus Milos Formanin Oscar-palkitulle Yksi lensi yli käenpesän -elokuvalle. Anselmo itse astuu Jack Nicholsonin saappaisiin ja Louise Fletcherin tiukan hoitaja Ratchedin roolissa nähdään puolestaan Michael St. Michaels (The Greasy Strangler).

”Minulla on hyvin läheisiä ja henkilökohtaisia kokemuksia mielenterveysongelmien kanssa kamppailusta ja tunnenkin usein olevani kuin R.P. McMurphy, jota videolla esitän. Mutta älkää ymmärtäkö väärin, otan mielenterveysasiat hyvin vakavasti, varsinkin kun ne jäävät usein hoitamatta. Olemmekin lisänneet videon loppuun hieman infoa, josta voi olla apua sinulle tai läheisellesi”, Anselmo kertoo.

Choosing Mental Illness löytyy Philip H. Anselmo & The Illegalsin alkuvuodesta julkaistulta, Soundin levyarviosta täydet viisi tähteä napanneelta Choosing Mental Illness As A Virtue -albumilta.

Lisää luettavaa