Pian kuullaan, miten Rammsteinin Till Lindemannilta irtoaa perisaksalainen schlager

EPA / Axel Heimken / AOP

Jahas, tämmöistäkin on tulossa. Blabbermouth uutisoi, että Rammsteinin Till Lindemannilla on jo uudet kujeet mielessä: laulaja on levyttänyt viulisti David Garrettin kanssa uuden version vanhasta Alle Tage Ist Kein Sonntag -schlagerista, jota esitettiin Saksassa taajaan 1920–30-luvuilla. Mielenkiintoinen konsepti sinänsä!

Uusi versio tulee julki 11. joulukuuta, ja biisistä esiteltiin nyt ensi alkuun ruhtinaalliset 14 sekuntia pitkä teaseri. Mikäli haluaa kurkata, millaisia tulkintoja vanhat maestrot ovat aiheesta tehneet, täältä voi kuunnella esimerkiksi Marlene Dietrichin kauniin version laulusta.

Till Lindemannin musiikkiuralla sattuu ja tapahtuu nyt kaikenlaista, kun hiljattain tuli julki tieto, ettei Peter Tägtgren ole enää mukana herrojen Lindemann-kokoonpanossa. Mitä lie siinä tapahtunut, kun median ja tiedotteiden välityksellä on kalskahtanut siltä, ettei yhteistyö päättynyt parhaissa mahdollisissa merkeissä. Samaan aikaan Rammstein on tiettävästi palannut studioon äänityshommiin – vaan mitä tekemään, siitä ei ole vielä mitään tietoa. Katsellaan!