Pilke silmäkulmassa, mutta laadukkaasti – Perinteisen rock ’n’ rollin voimaan luottava Jackie’s Land julkaisi tyylikkään videon

Kappale on viimeinen maistiainen tulevalta debyyttialbumilta.
9.2.2024 09:31

Pitkän linjan rockyhtye Jackie’s Land julkaisee huolella kypsytetyn debyyttialbuminsa karkauspäivänä eli helmikuun 29. päivä. Levyltä on nyt julkaistu viimeisenä ennakkopalana rouheasti Black Crowesin ja The Rolling Stonesin hengessä rullaava kappale Fortune & Fame, jonka kylkeen on tehty Petri Vilénin kuvaama musiikkivideo.

”Sanoma on selkeä ja kuvaa hyvin meidän asennettamme; mainetta ja mammonaa emme ole täällä etsimässä, vaan haluamme kulkea omalla tyylillämme tällä musiikin polulla”, ilmoittaa kitaristi Jouni Möysä.

”Halusimme tehdä hyvää fiilistä uhkuvan tarinallisen visuaaliteoksen, johon kiteytyy toimintamme peruselementit; pilke silmäkulmassa, mutta laadukkaasti. Green screenin edessä soittimet kourassa pönöttäminen ei tuntunut oikein meille luonnolliselta, joten päätettiin lähteä täysin eri suuntaan videon kanssa. Idea videoon syntyi aika nopeasti ja yhteistyössä Vilénin kanssa video saatiin käsikirjoitettua ja lopputulos ylitti kaikki ennakko-odotuksemme”, laulusolisti Ilmiö kommentoi.

Lisää luettavaa