PMMP julkaisee lastenlauluja 14.11.

4.10.2007 09:23

Pitkälle keikkatauolle vetäytynyt PMMP julkaisee Puuhevonen-lastenlaululevynsä marraskuun puolivälissä. Mukana ovat esimerkiksi biisit Katinka, Lörpötys, Minä soitan harmonikkaa, Täti Monika, Mustan kissan tango, Suojelusenkeli (Maan korvessa) ja Puuhevonen.

Pitkälle keikkatauolle vetäytynyt PMMP julkaisee Puuhevonen-lastenlaululevynsä marraskuun puolivälissä. Mukana ovat esimerkiksi biisit Katinka, Lörpötys, Minä soitan harmonikkaa, Täti Monika, Mustan kissan tango, Suojelusenkeli (Maan korvessa) ja Puuhevonen. Kappalevalinnoista vastasivat PMMP:n Mira Luoti ja Paula Vesala sekä tuottaja Jori Sjöroos.

– Poimittiin levyn kappaleet suhteellisen demokraattisesti ja yritettiin olla antautumatta meissä asuvien melankoliarakastajien armoille. Eli siis etsittiin myös menevämpiä lastenlauluja, kertoo Paula.

PMMP on Suomen suosituimpia yhtyeitä, jonka kolmea pitkäsoittoa on myyty yhteensä yli 160000 kappaletta. Yhtyeen edellinen pitkäsoitto Leskiäidin tyttäret ylitti platinarajan vuorokaudessa. Bändin toista Kovemmat kädet -levyä on puolestaan myyty yli 85000 kappaletta.

Leskiäidin tyttäret on nyt julkaistu nyt vinyylinä. Kauppapaikka on Helsingin Tavastia-klubin vieressä sijaitseva Keltainen jäänsärkijä -levykauppa.

www.pmmp.fi

Lisää luettavaa