”Pohjalaanen tietää miten asiat on, muilla on vain mielipide” – Rehupiikles saapuu konsertoimaan Helsinkiin

6.9.2023 13:38

Hesoos rookataan, sanoi Rehupiikles kun pääkaupunkiin suuntasi. Tämä 30-vuotias ”Etelä-Pohjanmaan suurlähettiläs niin hyvässä kuin pahassa” tiedottaa saapuvansa konsertoimaan Helsingin Aleksanterin teatteriin 18. lokakuuta. Tiedossa onkin kiintoisa ilta rymyryhmän kannattajakunnalle.

Keikan yhteydessä nimittäin jaetaan jokaiselle katsojalle uusi cd Seppo muutti kirkolle kerrostaloon. Levy on tehty vain tätä konserttikeikkaa varten, eikä se tule muutoin myyntiin. Rehupiiklesin kahdeksannen äänitejulkaisun voi siis saada virallisesti haltuunsa vain teatterikeikan yhteydessä.

Hesoos rookataan -konsertti on tarjonnaltaan läpileikkaus Rehupiiklesin pitkästä urasta. Homman nimi on vanha tuttu: yhtye nappaa käsittelyyn ulkomaisia hittibiisejä ja muokkaa niiden sovitukset ja sanoitukset eteläpohjalaiseen maailmanmenoon sopiviksi. Orkesterin motto kuuluu: ”Kaikille kaikkia ja jokahittelle jotaki”, eli monenlaisia musiikkityylejä mahtuu tämän bändin esityslistalle.

”Pohjalaanen tietää miten asiat on, muilla on vain mielipide”, orkesteri paaluttaa vielä tiedotteessaan. Asia selvä! Liput Aleksanterin teatteriin maksavat 35 euroa, ja ennakkomyynti hoidetaan Lippupisteessä.

Lisää luettavaa