Poptähti Robbie Williams paljastaa, että häntä pyydettiin muinoin liittymään Queenin riveihin – ”Se oli aivan liian pelottavaa”

Poptähti Robbie Williams muistelee, kuinka kieltäytyi kutsusta liittyä legendaarisen Queenin laulajaksi.

Tämä tapahtui vuonna 2001, kun Williams yhdisti voimansa Queenin kanssa We Are the Champions -kappaleen uudelleenäänitystä varten. Kyseinen kappale soi A Knight’s Tale -elokuvassa.

SiriusXM:lle myöntämässään tuoreessa haastattelussa mies muistelee Brian Mayn ja Roger Taylorin kanssa äänittämisen olleen uskomaton kokemus.

Myöhemmin häntä pyydettiin vielä liittymään herrasmiesten kanssa samaan bändiin.

”Vaikka itseluottamukseni mikin varressa onkin hyvä, minulla on huono itsetunto. Ajattelin säästää heidät siltä röyhkeydeltä, jota yrittäminen astua Freddie Mercuryn saappaisiin olisi vaatinut. Minulle hän on enkelimäinen. Jumalainen. Se oli aivan liian pelottavaa.”

”Lisäksi esiinnyin noihin aikoihin itsekin stadioneilla, enkä halunnut jakaa saalista kolmeen pekkaan”, mies tokaisee, ennen kuin alkaa suitsuttaa Queenin keulilla nykyisin vaikuttavaa Adam Lambertia.

”Jos hän ei olisi niin kultainen tyyppi, mikä hän on, olisin kauhuissani hänen puhtaan lahjakkuutensa takia. Hänen äänensä on aivan uskomaton. Hän on uskomaton esiintyjä ja vieläpä todella mukava jätkä. Ilahdun aian tavatessani ihmisiä, joiden lahjakkuus saa minut hämilleni – hänen lahjakkuutensa aiheuttaa minulle ’stondiksen’ – ja he ovat mukavia. Se on paljon kivempi juttu, kuin tavata lahjakkuudensa myötä stondiksen aiheuttavia tyyppejä, jotka ovat mulkvisteja. Ajattelet, että ’Jahas, vihaan nyt kaikkea mitä olet tehnyt.'”

Katso pätkä miehen haastattelusta alta.