Porvoo saa uuden rockfestivaalin – Factoryfest tuo Taidetehtaan alueelle Mando Diaon ja pitkän rivin kotimaisia tähtiä

Mira Luoti.

Iloisia uutisia porvoolaisille: kaupungissa järjestetään ensi kesänä uusi musiikkifestivaali. Factoryfest ottaa keskustan Taidetehtaan alueen haltuunsa 27.–28. heinäkuuta, ja siellähän on tarjolla kelpo kavalkadi isoja kotimaisia nimiä.

Tapahtuman avauspäivänä on ohjelmassa rockimpaa osastoa. Esiintymisvuorossa ovat tuolloin Mira Luoti, Von Hertzen Brothers, Disco Ensemble sekä Ruotsista Suomeen saapuva Mando Diao. Lauantaina laitetaan popimpi vaihde silmään, kun lavalla nähdään laulaja-lauluntekijä Vesta, Mikael Gabriel ja Sanni. Jatkoilla konsertoi Atomirotta.

”Haluamme tarjota tänä vuonna porvoolaisille ja matkailijoille laadukkaat musiikkifestarit keskellä kaupunkia. Taidetehtaan alueelle on helppo tulla, ja erityisesti artistikattauksesta olemme todella ylpeitä. Isoja nimiä ja laadukasta musiikkia”, sanoo Porvoon kaupungin kulttuurituottaja Katarina Broas tiedotteessa.

Tapahtuman järjestävät Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut ja Event Factory Oy. Soundi on festivaalin virallinen yhteistyökumppani.

Factoryfestin päiväliput maksavat Lippupisteessä 52,50 euroa, S-etukortilla saa muutaman euron alennusta. Kahden päivän loput ovat 88 euroa.