Prince-uutisia: uusi video, Pearl Jam -cover ja albumihuhuja

25.5.2013 20:33

Prince tuntuu olevan aktiivisempi kuin vuosiin. Minneapolisin nero on julkaissut juuri uuden Fixyourlifeup-videon, joka esittelee Princen tuoreen, kolmesta naismuusikosta koostuvan 3rdEyeGirl-bändin. Yhtye on parhaillaan tien päällä ja saapuu elokuussa Tukholmaan.

Uusia biisejä ja videoita mieheltä on tullut viime kuukausina useampia, ja niitä löytyy osoitteesta www.3rdeyegirl.com. Virallista tietoa mahdollisesta albumista ei ole vielä saatu, mutta huhuja Plectrum Electrum -nimisestä julkaisusta on ollut liikkeellä.

Prince solmi äskettäin markkinointi- ja jakelusopimuksen Kobalt Music Group -yhtiön kanssa. Tiedotteen mukaan luvassa on julkaisuja niin Princeltä kuin hänen tuottamiltaan muilta artisteilta ja suojateilta. Sopimuksen myötä Prince säilyttää oikeudet musiikkiinsa ja hänellä on käytännössä täysi kontrolli sen suhteen, mitä ja kuinka tiheästi julkaisee.

Prince vastaanotti äskettäin Billboard’s Icon Award -palkinnon. Palkintogaalassa kuultu, alkuperäistä hitaampana rokkaava versio Let’s Go Crazysta kulki näin komeasti:

Kuunnellaan lopuksi vielä tuore livepätkä, jossa pian 55-vuotias Prince ja 3rdEyeGirl-yhtye versioivat instrumentaalisti Pearl Jamin Even Flow -biisiä vuodelta 1992.

Lisää luettavaa