Princen virallisen muistokonsertin artistikattaus on todella kova – mukana muun muassa Stevie Wonder ja Christina Aguilera

Mukana myös vanhoja yhteistyökumppaneita ja jäseniä Princen eri kokoonpanoista ja yhtyeistä
16.9.2016 10:48

Lähisukulaisten organisoima, viralliseksi Prince-tribuutiksi kutsuttu muistokonsertti järjestetään Minnesotassa 13. lokakuuta. Edesmennyttä muusikkoa tulevat muistamaan koko joukko vanhoja bändikollegoita ja ystäviä.

Esiintyjiksi on tähän mennessä varmistettu muun muassa Stevie Wonder, Christina Aguilera, Chaka Khan, Tori Kelly ja Morris Day. Esiintyjiä säestää Princen New Power Generation -yhtyeen pitkäaikaisen kosketinsoittajan Morris Hayesin johtama orkesteri, jossa on mukana myös jäseniä 3rdEyeGirl -yhtyeestä.

Stevie Wonder julkaisi pian Princen kuoleman jälkeen Rolling Stonessa muistokirjoituksen, jossa tämä totesi, että ”jos Michael Jackson oli popin kuningas, Princen olisi pitänyt olla keisari”.

”Häntä eteenpäin ajanut intohimo antoi meille uskomattoman määrän musiikkia. Prince rakasti funkkia, joten hän todella opiskeli, miten saada asiat funkkaamaan. Hän rakasti jazzia, joten hän analysoi ja tutki, miten asiat saavat todella svengaamaan. Jos Prince halusi puhua rakkaudesta ja seksistä, keskustelu meni todella syvälliseksi. Ja hän auttoi meitä tuntemaan ja näkemään sen kaiken kanssaan”, Wonder kirjoitti.

”Itse asiassa, mietin juuri kuka lapsistani on syntynyt Princen musiikin kuuntelemisen seurauksena!”

Lisää luettavaa