Progressiivisen thrash metalin pioneeri Voivod saapuu kahdelle keikalle Suomeen

https://www.youtube.com/watch?v=W6Jf5l5xspc

Syksyllä julkaistaan myös uusi pitkäsoitto.

Progressiivisen metallin pioneeri Voivod julkaisee 21. syyskuuta neljännentoista pitkäsoittonsa The Wake ja lähtee levyn tiimoilta myös kiertueelle. Kanadalaisryhmä saapuu rundillaan myös Suomeen ja soittaa peräti kaksi näillä leveysasteilla harvinaista klubikeikkaa. Syyskiertueeseen kuuluvat nimittäin konsertit Helsingin Tavastia-klubilla 17. lokakuuta ja Tampereen Klubilla 18. lokakuuta. Liput tulevat Tiketissä myyntiin keskiviikkona 6. kesäkuuta kello 9.

Quebecissä perustettu, tänä vuonna 35-vuotisjuhliaan viettävä Voivod on onnistunut jättämään omintakeisen leimansa metalli- ja rock-kentälle uniikilla yhdistelmällään Motörhead- ja Venom-vaikutteista heviä, 70-luvun progressiivista rockia, punkkia, jazzia ja thrash metalia. Vuosien saatossa useita henkilömuutoksia kokenut yhtye julkaisi viimeisimmän Target Earth -pitkäsoittonsa vuonna 2013. 2016 ilmestyi puolestaan ep-levy Post Society.

Suomessa Voivod on vieraillut viimeksi vuoden 2013 Jalometallissa. Syksyn klubikeikoilla nähdään lämmittelijänä kreikkalainen thrash metal -yhtye Bio-Cancer.