Promoottori tulistui kiertueelta pois jättäytyneelle yhtyeelle – usuttaa pettyneet fanit tuulettamaan tuntojaan bändin Facebook-sivuilla

11.5.2017 20:45

Yhdysvaltalaisen death metal -poppoo The Facelessin oli määrä kiertää Australiaa ja Uutta-Seelantia muiden metallisten moniottelijoiden The Black Dahlia Murderin, Putrid Pilen, sekä Whoretopsyn kanssa. Orkesteri kuitenkin päätyi peruuttamaan osallistumisena turneeseen melkolailla viime tipassa ja paikallinen promoottori, Soundworks Touring, ei ole asiasta lainkaan mielissään, kuten alta löytyvästä Facebook-tiedotteesta käy hyvin ilmi.

”Johtuen yhtyeen ja sen managementin täydellisestä epäpätevyydestä sekä kunnioituksen puuteesta niin Soundworks Touringia, kuin omia fanejaankin kohtaan, The Faceless on tänä aamuna virallisesti peruuttanut Australian ja Uuden-Seelannin kiertueensa. Viime viikkojen aikana meille on valehdeltu, meitä on johdettu harhaan ja pidetty pimennossa yhtyeen sijainnista aina toukokuun 9. päiväksi sovittuun ensimmäiseen esiintymiseen saakka.

Me Soundworks Touringilla olemme tehneet kaikkemme tuodaksemme yhtyeen soittamaan keikkansa, mutta The Facelessin käytös on ollut täydellisen epäammattimaista ja tämä peruutus johtuu sataprosenttisesti heistä. Me Soundworks Touringilla olemme enemmän kuin halukkaita tarjoamaan pettyneille faneille suoran yhteyden yhtyeeseen ja heidän manageriportaaseensa, jotta he voivat vastailla suoraan tilanteen herättämiin kysymyksiin. Tällä välin voitte ilmaista itseänne myös orkesterin Facebook-sivuilla.

Pahoittelemme peruutusta kaikilta faneilta ja jaamme pettymyksenne täydestä sydämestämme, mutta kuten aiemmin mainitsimme, tilanne ei ole meidän käsissämme. Loput kiertueen osallistujista jatkavat sovitusti ja toivomme, että nautitte The Black Dahlia Murderin, Putrid Pilen, Whoretopsyn ja Unravelin esityksistä.

Vilpittömästi, Brad and Dysie, Soundworks Touring.”

Lisää luettavaa