Provinssi kertoo nimitysuutisia: Ville Koivisto uudeksi festivaalijohtajaksi, Tuomas Kallio kumppanuuspäälliköksi

7.6.2023 13:13

Pitkän linjan tapahtuma-ammattilainen Ville Koivisto on nimetty Seinäjoen Provinssin festivaalijohtajaksi, kertoo tiedote. Koivisto aloittaa uudessa toimenkuvassaan 1. syyskuuta. Lisäksi Provinssin sekä festivaalia järjestävän Fullsteam Agencyn ryhmään liittyy kumppanuuspäällikkö Tuomas Kallio, joka aloittaa työnsä molemmissa organisaatioissa 4. syyskuuta. Tänä kesänä 29.6.–1.7. vietettävä Provinssi järjestetään vielä vanhalla porukalla.

Ville Koiviston tie festivaalijohtajaksi on sikäli hauska, että hän aloitti Provinssissa lipunmyynnin vapaaehtoisena vuonna 2009, ja siitä hän eteni ensin tuotantopäälliköksi vuonna 2017 ja nyt sitten kokon tapahtuman päälliköksi. Provinssin lisäksi Koivisto on työskennellyt lukuisilla muilla festivaaleilla kuten Sidewaysissa, Ilosaarirockissa ja Rockfestari Naamoilla. Hän on operoinut myös muun muassa Cheekin Valot sammuu -konserttien (2018), Ed Sheeranin Malmin lentokentän -keikkojen (2019) sekä viime kesän Olympiastadion-konserttien (Haloo Helsinki, Apulanta, Ed Sheeran, Antti Tuisku) taustajoukoissa. Koivisto toimii tänä kesänä myös Helsingin Olympiastadionilla elokuussa nähtävän JVG-konsertin tuotantopäällikkönä.

”Olen todella kiitollinen Provinssille mahdollisuudesta ja luottamuksesta oppia ja kasvaa tapahtuman tuotannon johdossa. Syksystä alkaen on aika keskittyä maailman parhaan festivaalin tekemiseen vähän erilaisesta kulmasta ja odotan innolla tulevia haasteita”, Ville Koivisto kertoo tiedotteessa.

Fullsteam Agencyn ja Provinssin rivit pitenevät myös uuden kumppanuuspäällikkö Tuomas Kallion rekrytoinnin myötä. Muun muassa Radio Helsingin kanssa aiemmin työskennellyt Kallio vakuuttaa hänkin olevansa intoa täynnä: ”On mahtavaa palata takaisin tapahtumien kiehtovaan ja moniuloitteiseen maailmaan. Ihanan erityistä tästä kaikesta tekee se, että pääsen tekemään päivittäin töitä monien jo entuudestaan tuttujen huippuammattilaisten kanssa”, Kallio sanoo tiedotteessa.

Lisättäköön tämän kesän Provinssin osalta, että festivaali julkaisi juuri myös aluekartan. Tätä opastetta voi ihailla tapahtuman verkkosivuilla täällä näin. Soundi on Provinssin virallinen yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa