Provinssi lyö pöytään avauskokoonpanonsa: Ghost, Antti Tuisku, Ville Valo, Apulanta ja muita kovia nimiä julki

25.10.2022 09:00

Näin on taas tultu siihen vaiheeseen syksyä, kun isot festivaalit esittelevät ensi kesän tarjontaansa. Rockfest ja Tuska aloittivat leikin jo tovi sitten, ja nyt on Provinssin vuoro. Kuten tapana on, molemmissa on monia samoja nimiä – Seinäjoen festariylpeys ja Helsingin hevihelvetti ovat riittävän kaukana toisistaan, ettei kumpikaan syö toisen kävijäkuntaa, ja isoille ulkomaisille nimille voidaan myydä kätevästi kaksi keikkaa samalle viikonlopulle.

Tällä kertaa tällainen sekä Tuskaan että Provinssiin saapuva iso ulkomainen nimi on Ghost. Tobias Forgen tasaisen tappavaa nousuvaihetta elävä yhtye päätti pitää talvella vähän matalampaa profiilia keikkojen suhteen, kun bändejä on nyt liikkeellä valtavasti ja kaikki on kallista, mutta vahinko otetaan takaisin kesäfestareilla. Provinssin muita nyt julkistettuja esiintyjiä ovat Antti Tuisku, Architects, Ville Valo eli VV, Apulanta, Gettomasa, Jinjer, Anna Puu, Ruusut ja Yona. Kaikenlaista joka lähtöön, siis!

”Olemme hyvin luottavaisia siitä, että edessämme on vähintäänkin yksi Provinssin historian hienoimmista festivaaleista. Ohjelmistomme rakentuu parhaillaan erittäin lupaavasti ja toivommekin, että pääsemme jo lähitulevaisuudessa kertomaan lisää ilouutisia. Tavoitteemme on viedä Provinssia jälleen eteenpäin lukuisilla eri osa-alueilla ohjelmistosta tapahtuma-alueen toiminnallisuuksiin ja elämyksellisyyteen. Haluamme tietysti edelleen pitää erityistä huolta siitä, että jokainen voi kokea itsensä tervetulleeksi nauttimaan monipuolisesta elämyksestä sekä ihmisten juhlan ainutlaatuisesta tunnelmasta omana itsenään”, festivaalijohtaja Sami Rumpunen kertoo tiedotteessa.

Provinssi juhlitaan 29.6.–1.7.2023. Kolmen päivän festivaaliliput ovat nyt myynnissä alennettuun hintaan 169 euroa.

Lisää luettavaa