Provinssiin raskassarjalaisia ja vaihtoehtorockia – Danzig ja You Me At Six uusien kiinnitysten keulilla

Seinäjoen Provinssi on vahvistanut entisestään varsin komeaa kattaustaan. Uusien kiinnitysten joukosta löytyy niin raskasta rokkia, melodista vaihtoehtorokkia kuin ulkomaista ja kotimaista indietä.

Danzig vahvistaa Provinssin lauantaipäivän kattausta juhlistaen Danzig III: How the Gods Kill -levyn 25-vuotista taivalta vain muutaman valikoidun keikan merkeissä. Misfits- ja Samhain-yhtyeiden keulahahmonakin tunnettu Paha Elvis julkiasee Black Laden Crown -nimeä kantavan albumin toukokuussa. Tuleva pitkäsoitto Danzigin ensimmäinen uutta musiikkia sisältävä levy seitsemään vuoteen.

You Me At Six julkaisi Night People -albumin kolmen vuoden hiljaiselon jälkeen. Brittiviisikko on palannut aiempaa rosoisemmalla soundilla ja on valmis villiinnyttämään yleisöä niin ikään lauantaina. Perjantaina Provinssi-yleisön eteen nousee puolestaan laulaja-lauluntekijä Anna Järvinen ja torstaina tanssimaan pakottaa kasari-vaikutteista indiepoppia soittava brittiläinen Fickle Friends.

Muita uusia kiinnityksiä ovat liverpoolilainen Louis Berry, Litku Klemetti & Tuntematon Numero, Iron Country Sisters sekä punkimpaa mättöä tarjoilevat Huora ja Äpärät.

29.6.–1.7. vietettävän Provinssin koko ohjelman ja päiväkohtaiset jaot löydät täältä.