Provinssin ohjelma on valmis – viimeiset esiintyjät julki, mukana varsin pitkä rivi kotimaisia nimiä

21.4.2022 11:00

Provinssin tarjonta on ensi kesän osalta nk. taputeltu. Festivaali julkisti viimeisetkin esiintyjätietonsa, ja pakettia täydennetään kotimaan artistikatraan edustajilla. Julkistuksista löytyy sekä metallia, rockia, indietä että puhdasveristä popmusiikkiakin.

Uusia kiinnityksiä ovat rokkiosastolta Moon Shot, Lähiöbotox, Huora, Ursus Factory, Mokoma ja Von Hertzen Brothers. Indiepuolen nimiä ovat Litku Klemetti, Luukas Oja, Antti Autio, Nelli Matula ja Pehmoaino. Popimpaa linjaa edustavat Erin, Evelina, Olivera, Kuumaa ja Kemopetrol, ja räppilinjalla operoivat Ege Zulu, F, Matriarkaatti, Sexmane ja Lauri Haav. Ja onhan siellä myös Melo, Knife Girl, Louie Blue, Lxandra, Lasten Hautausmaa, Pambikallio, Nelma U, Lyyti, M, Rosita Luu, Wheel, Sara, Stoned Statues, Bad Sauna, Pintandwefall, Knipi, Linda Fredriksson Juniper, Suistamon Sähkö, Teini-Pää sekä Laulun lahja: Laura Moisio X Liila Jokelin X Kielo Kärkkäinen X Kanerva -kokoonpanokin. Melkoinen lista!

Provinssin aiemmin julkistettuja staroja ovat muun muassa Korn, Beast in Black, The Sounds, Deftones, Opeth, Hassisen Kone ja Sunrise Avenue. Tapahtuman liput ovat myynnissä hintaan 99–159 euroa, pilettejä voi ostaa festivaalin verkkosivuilta. Soundi on Provinssin virallinen yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa