Provinssin päiväkohtainen ohjelma on julki – katso, minä päivänä Volbeatin, Prophets of Ragen tai Offspringin ystävien kannattaa olla paikalla

Prophets of Rage.

Provinssi tiedottaa päiväohjelmastaan. 28.–30.6. järjestettävän tapahtuman toistaiseksi julkistettuja esiintyjiä ovat muun muassa Volbeat, The Offspring, Prophets of Rage, Lauri Tähkä, Jenni Vartiainen ja Antti Tuisku, ja heidän esiintymisvuoronsa jaottuvat seuraavasti:

Torstaina 28.6. Törnävänsaarella nähdään Volbeat, newyorkilaisräppäri French Montana, Asking Alexandria ja Lauri Tähkä. Perjantaina ovat tarjolla The Offspring, Jenni Vartiainen ja Pyhimys. Lauantaina ovat vuorossa Prophets of Rage, Antti Tuisku, Arch Enemy sekä Soundin vuoden 2017 tulokkaaksi nimeämä Vesta.

Festivaalin kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä. Yhden ja kahden päivän early bird -liput maksavat alkaen 79 € (normaalihinta 89 €), ja liput ovat myynnissä 7.12. saakka. Kolmen päivän early bird -lippupaketti on myynnissä hintaan 129 € (normaalihinta 149 €) 31.12. asti. Myös lauantain yhden päivän lastenliput ovat nyt myynnissä hintaan 39 €. Lisätietoja täällä.