Puddle of Mudd -solistin syöksykierre ei osoita oikenemisen merkkejä: mies pidätettiin tämän pyrittyä lentokoneeseen aseen kanssa

Wes Scantlin on jälleen vaikeuksissa lain kanssa.
10.9.2017 21:06

Puddle of Mudd -keulakuva Wes Scantlin on tätä nykyä käytännössä yhtä tunnettu ongelmistaan lain kanssa sekä kaikenlaisesta yleisestä sekoilusta, kuin yhtyeensä keuliltakin. Uusin käänne miehen kujanjuoksuun saatiin eilen, kun mies pidätettiin TMZ:n mukaan Los Angelesin kansainvälisellä lentoasemalla hänen yritettyään päästä lentokoneeseen ilmakiväärin kanssa.

Scantlin pidätettiin oitis ja takuusummaksi määrättiin hulppeat 850 000 dollaria. TMZ:n tietojen mukaan syytekohtia oli useampiakin, mutta niiden tyypistä ei tällä haavaa ole tarkempaa tietoa. Scantlin oli matkalla Teksasin Kelleriin, jossa hänen oli yhtyeineen määrä esiintyä vielä samana iltana, mutta keikka ymmärrettävästikin päädyttiin laulaja-kitaristin puutteessa perumaan. Yhtyeen seuraava keikka on tarkoitus soittaa Virginian Roanokessa, mikäli Scantlin vain saadaan ajoissa vapautettua takuita vastaan.

Lisää luettavaa