Punk-ikoneista kertova leffa työn alla – Bohemian Rhapsodyn suosio inspiroi elokuvantekijöitä

Elokuva keskittyy Sex Pistolsin managerina toimineeseen Malcolm McLareniin.

Queen-elokuva Bohemian Rhapsody on synnyttänyt musiikkielämäkertaelokuvien buumin ja tulossa tai työn alla onkin jo muun muassa Elton Johnista ja David Bowiesta kertovat leffat. The Daily Star -lehti tietää kertoa, että Starlight Films työstää parhaillaan elämäkertaelokuvaa, joka kertoo manageri Malcolm McLarenista, vaatesuunnittelija Vivienne Westwoodista sekä Sex Pistolsin perustamisesta.

McLaren ja Westwood omistivat Sex-vaateliikkeen, joka innoitti suuresti punk-muotia ja koko punk-liikettä. Heidän myymälänsä kautta myös Sex Pistolsin jäsenet löysivät toisensa ja McLarenista tuli bändin manageri. Elokuvan keskössä on nimenomaan McLaren sekä punk-liikkeen syntyvaiheet.

Tarkempaa aikataulua esituotantovaiheessa olevan elokuvan valmistumiselle ei ole vielä tiedossa ja tuotantoyhtiö hakee parhaillaan näyttelijöitä McLarenin ja Westwoodin rooleihin. Tuottaja Ayesha Plunkettin mukaan muutama varteenotettava nimi on jo mielessä, mutta niitä ei vielä paljasteta julkisuuteen.

”Olimme vaikuttuneita siitä, millaisia lipputuloja Bohemian Rhapsody keräsi. Se osoittaa, että yleisö janoaa tällaisia elokuvia”, Plunkett kommentoi.

The Daily Starin artikkelista uutisoi Movieweb.