Qstock julkisti nipun ensi vuoden esiintyjiään – Nightwish tähdittää oululaisfestaria kesällä 2021

Qstock järjestetään seuraavan kerran 30.-31.7.2021.

Heinäkuun lopussa tavallisesti järjestettävä Oulun Qstock on tämän kesän osalta peruttu sattuneesta syystä. Festivaali palaa normaaliin päiväjärjestykseen kuitenkin ensi vuonna, jolloin tapahtumaa tähdittää muun muassa pääesiintyjäksi kiinnitetty Nightwish. Muita kesän 2021 jo varmistuneita esiintyjiä ovat The Darkness, JC Stewart, JVG, Sanni, Battle Beast, Kaija Koo, Stam1na, Ellinoora, Chisu, Vesala, Ida Paul & Kalle Lindroth, Lähiöbotox, Mikael Gabriel, Radiopuhelimet, Xysma ja Cledos.

”Kesän 2021 ohjelmistoa on työstetty harvinaisista lähtökohdista. Maailmanlaajuisten keikkojen peruutusten ja siirtymisten lomassa on huojentavaa vahvistaa Nightwishin tasoinen pääesiintyjä poikkeuksellisen aikaisessa vaiheessa Qstockin perjantaille. Ohjelmistosta on muodostumassa vahva ja monipuolinen, sillä buukkauksessa yhdistellään sekä tälle kesälle vahvistuneita kestosuosikkeja että ensi kesän ajankohtaisuuksia, Qstockille ominaisia yllätyksiä unohtamatta”, promoottori Sandy Kantola kertoo.

Qstock 2021 järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 30.-31.7.2021. Festivaalin lipunmyynti jatkuu tällä hetkellä voimassa olevilla hinnoilla toistaiseksi. Kaikki koronapandemian takia perutulle kesän 2020 festivaalille ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuonna. Lipun voi myös palauttaa 24.7.2020 saakka. Tarkemmat ohjeet palauttamisesta täällä. Päiväkohtaisen perjantain tai lauantain lipun voi vaihtaa toiseen päiväkohtaiseen lippuun, ellei lippukategoriaa ole ehditty myydä loppuun. Vaihdosta maksetaan käsittelykulut.