Qstock julkisti viimeiset ulkomaiset kiinnityksensä – myös pitkä rivi kotimaisia tähtiä ja paikallisia kykyjä julki

Sarah Klang.
Stella Pictures / AOP

Jälleen kantautuu festivaaliuutisia, ja tällä kertaa Oulusta. Qstock ilmoittaa lisänneensä listoilleen viimeiset ulkomaiset kiinnitykset, ja lisäksi mukaan on pestattu kosolti kotimaista osaamista.

Ulkomaiset starat ovat tanskalainen soulpop-yhtye Lukas Graham ja ruotsalainen laulaja-lauluntekijä Sarah Klang. Kolme Grammy-ehdokkuutta napanneen Lukas Grahamin tunnettuja biisejä ovat ainakin 7 Years, Mama Said ja Love Someone. Sarah Klang on puolestaan tulevassa Grammis-gaalassa ehdolla sekä vuoden parhaan albumin että vuoden vaihtoehtopopin kategorioissa.

Kotimaisia lisäyksiä ovat Evelina, Huora, Lauri Haav, Darude, Omnium Gatherum, Stoned Statues, Pehmoaino, Ville Laihiala & Saattajat, Steve’n’Seagulls, Etta ja Sexmane. Paikallisia kykyjä esittelevällä Oulu-lavalla konsertoivat puolesyaan Hegemonia, Survive the Silence, The Southgates, Sky Fighters, Fatal Effect, Good Luck Million, Kas Kan, Moskah ja Aamun Kuningatar.

Qstockin kaikkien lipputyyppien myynti jatkuu Ticketmasterin myyntikanavissa. Festivaali järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 29.–30. heinäkuuta. Tapahtuman aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muun muassa Limp Bizkit, Antti Tuisku, Haloo Helsinki, Sanni, JVG, Blind Channel ja Lauri Tähkä.