Qstock raottaa ohjelmistoaan: ensimmäiset kiinnitykset julki, muun muassa The Darkness Ouluun

The Darkness.
Sami Lommi / Photolies

Huomenta, arvon yleisö! Tänä aamuna ilmaantui sähköpostiin kaksikin festivaaliaiheista tiedotetta, ja ilmoitettakoon niiden tarjoama informaatio nyt kaikelle kansalle. Ensinnäkin Oulun Qstock julkisti ensimmäiset kiinnityksensä ja aloitti saman tien pääsylippujen myynnin.

Qstock avaa pelin sellaisilla ulkomaisilla yhtyeillä kuin The Darkness, Amaranthe ja Jinjer. Kotimaisista nimistä mainitaan Sanni, Vesala, Pyhimys, J. Karjalainen, Ellinoora, Nelli Matula, Atomirotta, Chisu ja Kaija Koo. Ei hullumpi kattaus!

”Kesän 2020 ohjelma alkaa olla jo hyvin hahmottunut. Luvassa on tasokas ja monipuolinen kokonaisuus. Varsinaiset pääesiintyjät julkistetaan heti ensi vuoden puolella”, festivaalijohtaja Mikko Forstén toteaa tiedotteessa. Ne varsinaiset kärkinimet ovat siis edelleen paljastamatta.

24.–25.7. Kuusisaaren ja Raatin alueella järjestettävän Qstockin lipunmyynti alkoi tänään Ticketmasterissa. Kahden päivän loput maksavat 115 euroa, ja Oulun, Kempeleen, Kemin, Tornion ja Rovaniemen Prismoissa liput maksavat S-Etukortilla kymmenen euroa vähemmän. Ticketmasterin neljän euron käsittelykulu lisätään kuitenkin hintaan. Päiväkohtaisten lippujen myynti alkaa tammikuussa.