Queen rikkoi jo kolmannen kerran miljardin kuuntelukerran rajan Spotifyssa – Kyseessä John Deaconin kynäilemä hitti vuodelta 1980

Another One Bites The Dust on bändin kaikkien aikojen myydyin single.

Queen-yhtyeen funk-/diskohitti Another One Bites The Dust vuodelta 1980 on tehnyt historiaa rikkomalla suoratoistojätti Spotifyssa miljardin kuuntelun rajan. Asiasta uutisoi muun muassa uDiscover ja merkkipaalu noteerattiin myös yhtyeen some-kanavissa.

Basisti John Deaconin käsialaa oleva Another One Bites The Dust oli neljäs singlejulkaisu The Game -albumilta ja siitä tuli jättimenestys. Se nousi ilmestyessään muun muassa Billboardin Hot 100 -listan kärkeen ja pysyi siellä kolme viikkoa. Kappale pysyi Billboardin listalla kärkikymmenikössä kaikkiaan 15 viikkoa (joista 13 viiden parhaan joukossa) ja ylipäänsä koko listalla 31 viikkoa eli pisimpään kuin yksikään toinen kappale 1980-luvulla. Singleä on myyty yli 7 miljoonaa kopiota, mikä tekee siitä yhtyeen kaupallisesti menestyneimmän singlen.

Tämä oli kolmas kerta, kun Queen ylittää Spotifyssa miljardin kuuntelun rajan. Samaan ovat aiemmin yltäneet Bohemian Rhapsody (jolla on tätä kirjoittaessa jo lähes 1,5 miljardia kuuntelua) sekä Don’t Stop Me Now.

💎 Queen's 'Another One Bites The Dust' has surpassed 1 BILLION streams on Spotify! 👑 Listen here: https://open.spotify.com/track/5vdp5UmvTsnMEMESIF2Ym7?si=11cf4b4d06c94ea4 🎧📸 Credit: Peter Hince.

Julkaissut Queen Maanantaina 10. toukokuuta 2021