Queenin Bohemian Rhapsody rikkoi jälleen uuden rajapyykin – ”Pakko nipistää itseäni, ettei tämä vain ole unta”, kommentoi Brian May

Ikoninen kappale rikkoi brittiyhtyeille harvinaisen rajapyykin.
26.3.2021 08:09

Queen-yhtyeen legendaarisen Bohemian Rhapsody -kappaleen suosio ei ole laskenut yhtään 46 vuodessa vaan se on tavoittanut aina uusia sukupolvia vuosi toisensa jälkeen. Nyt tämä A Night At The Opera -albumin single on rikkonut jälleen uuden rajapyykin: Bohemian Rhapsodysta on tullut ensimmäinen brittiläisen yhtyeen kappale, jota on myyty tai striimattu Yhdysvalloissa yli 10 miljoonaa kappaletta eli timanttilevyyn oikeuttavan määrän.

”Uskomaton uutinen. Tällaisina hetkinä minun on pakko nipistää itseäni, ettei tämä vain ole unta. Tämä on paljon enemmän kuin osasimme villeimmissä haaveissamme ajatellakaan. Iso kiitos kaikille meihin kaikki nämä vuodet uskoneille”, kiittelee kitaristi Brian May.

Eikä siinä vielä kaikki vaan yhtyeen Platinum Collection on sekin juuri myynyt viisinkertaista platinaa Yhdysvalloissa. Juhlittavaa siis riittää Queen-leirissä. Onnittelut!

Lisää luettavaa