Queens of the Stone Age -keulakuvalle lähestymiskielto tytärtään kohtaan – poikien hakemukset hylättiin vasta viime viikolla

19.9.2021 13:03

Queens of the Stone Age -nokkamies Josh Homme on määrätty väliaikaiseen lähestymiskieltoon tytärtään Camillea kohtaan.

TMZ:n mukaan Hommen on pidettävä vähintään 90 metrin etäisyys tyttäreensä, eikä hän saa olla tähän millään tavoin yhteydessä.

Lähestymiskielto on voimassa syyskuussa järjestettävään viralliseen kuulemiseen saakka.

Viime viikolla Hommen pojat Wolf ja Orrin hakivat lähestymiskieltoa isälleen äitinsä Brody Dallen kautta sekä Los Angelesissa että Santa Monicassa. Hakemukset kuitenkin hylättiin.

TMZ kertoo Camillen pyytäneen lähestymiskiellon kattavan myös veljensä, mutta tätä ei hyväksytty.

”Hakemukseni ei ole feikki eikä äitini kirjoitama!” Camille kommentoi. ”Kaikki siellä on jotain mitä näin, koin ja kuulin, ja sataprosenttisen totta. Tämän kieltäminen on sama kuin kieltäisi sananvapauden. Toivon että olisin voinut suojella samalla veljiäni, mutta valitettavasti laki sanoo toisin.”

Hommen asianajaja totesi viime viikolla hakemuksissa mainittujen väärinkäytösten olevan valheellisia.

Rolling Stonen mukaan Hommen asianajajat olivat viikkoa ennen lähestymiskieltojen hakemista tehneet valituksen Dallen huoltajuudesta.

Dokumenteissa Homme väittää Dallen ”kieltäytyneen palauttamasta [lapsia] vuorollani, pitäneen heitä pois koulusta sekä pimittäneen tietoa heidän olinpaikoistaan”.

 

Lisää luettavaa