Radio Helsinki sai uuden päätoimittajan – Tehtävään valittiin Jukka Hätinen

Hätinen siirtyy päätoimittajaksi Muusikkojen liiton viestinnän asiantuntijan tehtävästä.
11.12.2023 08:36

Radio Helsingin uudeksi päätoimittajaksi on valittu toverilehtemme Rumban entinen päätoimittaja Jukka Hätinen. Hätinen aloittaa radiokanavan päätoimittajana heti.

”Jukan journalistinen varmuus ja näkemys kaikessa tekemisessä ovat vakuuttaneet meidät. Uskomme, että hän on oikea henkilö kasvattamaan Radio Helsinkiä uusissa kuuluvuuskaupungeissa lojaaleja kuulijoitamme unohtamatta”, Radio Helsingin omistavan Livelaboratorio oy:n toimitusjohtaja Tanja Douglass sanoo.

Hätinen siirtyy päätoimittajaksi Muusikkojen liiton viestinnän asiantuntijan tehtävästä, jossa hänen toimenkuvaansa on kuulunut myös Radio Helsingin ja G Livelab Helsingin viestinnän suunnittelu. Rumban päätoimittajana Hätinen toimi vuosina 2016–2022. Lisäksi Hätinen on urallaan muun muassa toimittanut Rockin kuolema -podcastia, kuulunut Emma-gaalan päätuomaristoon ja toiminut Inferno-lehden kolumnistina. Radio Helsingissä hän on toimittanut Keikkahommia-ohjelmaa, jonka toistaiseksi viimeinen jakso kuullaan tiistaina 12. joulukuuta klo 16–18.

”Koen, että yksi ydintehtävistäni tulee olemaan Radio Helsingin toimittajien, juontajien ja dj:den, ja sitä kautta kuulijoidemme palvelu. Tulen myös työskentelemään tiiviisti musiikkipäällikkö Henri Pulkkisen rinnalla, jotta Radio Helsingissä soi tulevinakin vuosina monipuolisin ja paras musiikki”, Hätinen kommentoi.

Soundi onnittelee Hätistä uudesta pestistä!

Lisää luettavaa