Rammstein antaa tukensa Ukrainalle Venäjän ”järkyttävän hyökkäyksen” johdosta

5.3.2022 11:17

Saksalainen industrial-jätti Rammstein liittyy lukuisten Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan tuominneiden artistien joukkoon. Yhtye antaa tukensa ukrainalaisille, mutta muistuttaa samalla, että sodassa kärsivät molempien maiden kansalaiset.

Sosiaalisessa mediassa kolmella kielellä julkaisemassaan lausunnossa Rammstein kuvailee hyökkäystä järkyttäväksi.

”Rammstein-yhtye haluaa ilmaista tukensa Ukrainan valtiolle sen vastustaessa Venäjän hallituksen tekemää järkyttävää hyökkäystä”, yhtye kirjoittaa. ”Ennen kaikkea olemme tällä hetkellä surullisia ukrainalaisten kärsimysten takia. Jokaisella yhtyeen jäsenellä on moninaisia kokemuksia molemmista valtioista; kaikilla jäsenillä on ystäviä, työtovereita, kumppaneita ja faneja kummassakin maassa. Tunnustamme monien venäläisten fanien hallituksensa toimien aiheuttaman mahdollisen epätoivon, ja haluamme muistuttaa sekä venäläisten että ukrainalaisten kansalaisten yhteisestä inhimillisyydestä.”

Myös Stevie Wonder on tuominnut Venäjän aloittaman sodan omassa videomuotoisessa lausunnossaan.

”Vain te ihmiset pystytte estämään kolmannen maailmansodan. Meidän täytyy nousta vihaa vastaan ja tuhota se ennen kuin se tuhoaa meidät”, muusikkolegenda toteaa.

Katso Wonderin julkaisema video alta.

———————
Soundi osoittaa tukensa Ukrainalle ja tuomitsee Venäjän sotatoimet.
Nousiaisenkin jakaman linkin takaa löytyy lista lahjoituskohteista, jotka auttavat Ukrainan sodan uhreja: https://linktr.ee/apuaukrainaan

Lisää luettavaa