Raskaampaan musiikkiin erikoistunut amerikkalaismedia listasi ”maailman metallisimpana maana” tunnetun Suomen parhaat metallibändit

Loudwire listasi Suomen kovimmat metalliorkesterit.

Children of Bodom.

Listauksistaan tunnettu ja erityisesti rock- ja metallimusiikin suuntaan kumartava Loudwire on ottanut ilahduttavasti käsittelyynsä Suomesta ponnistavat metalliyhtyeet. Julkaisu valikoi mielestään kymmenen kovinta raskaamman musiikin kotimaista laulu- ja soitinyhtyettä ja laittoi ne tiukkaan aakkosjärjestykseen.

”Suomea pidetään usein maailman metallisimpana maana”, julkaisu alustaa listaustaan. ”[Siellä] ei ole epätavallista kuulla metallia radiosta pop-aktien seassa. Jopa äärimmäisemmät metallin muodot ovat tunnettuja kansalaisten keskuudessa, tehden maasta yhden parhaista mahdollisista paikoista kaikille metallin alalajeille kasvaa ja menestyä.” Näinhän se taitaa todellakin olla.

Mitä itse listalta löytyviin yhtyeisiin tulee, joukosta löytyy pitkän linjan vientivaltteja kuten Children of Bodom, HIM, Nightwish ja Stratovarius kuin myös Reverend Bizarren, Rotten Soundin ja Swallow the Suninkin kaltaisia nimiä. Voit käydä katsastamassa valinnat ja perustelut niiden takaa täältä.