Raskaan sarjan tykittelyä luvassa – legendaariset rumpaliveljekset julkaisevat ensimmäisen yhteislevynsä

Carmine ja Vinny Appice

Appicen veljekset Carmine ja Vinny ovat vuosien varrella kompanneet toinen toistaan kovempia artisteja ja bändejä rock- ja metallimaailman huipulta saakka. Veljesten ansioluettelosta löytyvät muun muassa nimet Ronnie James Dio, Black Sabbath, Heaven And Hell, Ozzy Osbourne, Vanilla Fudge ja Jeff Beck. Nyt rumpalit yhdistävät ensimmäistä kertaa voimansa ja julkaisevat yhteisen levyn Appice-nimen alla.

Blabbermouth tietää kertoa lokakuussa julkaistavalla levyllä kuultavan Carminen ja Vinnyn tykittelyn lisäksi myös mielenkiintoisia vierailuja veljesten muusikkoystäviltä. Levyllä soittavat muun muassa Joel Hoekstra (Whitesnake), Paul Shortino (Quiet Riot), Johnny Rod (W.A.S.P., King Kobra), Craig Goldy (Dio) sekä Dio-yhtyeen klassikkokokoonpanon jäsenistä kootun Last In Line -tribuuttibändin soittajia.

”On aina haastavaa, mutta hauskaa tehdä musiikkia Vinnyn kanssa eikä tämä levy ole poikkeus. Hienot biisit tuplarumpuineen tarjoavat paljon korvakarkkia faneillemme, unohtamatta hyvien ystäviemme tuomaa panostusta. Levyn työstö sujuu hyvin enkä malta odottaa, että saamme sen valmiiksi ja pääsemme sen myötä myös tien päälle!” hehkuttaa Carmine.

Toistaiseksi nimeämätöntä levyä voi ennakkotilata Pledge Music -sivun kautta, josta voi hankkia itselleen levyn lisäksi myös muita herkkuja kuten nimmaroituja rumpukalvoja ja t-paitaa. Levyä on saatavilla niin digitaalisena kuin myös cd- ja vinyyliformaatissa.