Raskaasta ilmaisusta tuttu W. Iivarinen vetää ässän hihastaan – Tuoreella singlellä kohtaavat vanha ja uusi suomalainen rock-ja popmusiikki

Onnellinen loppu on hatunnosto vanhoille suomalaisille sankareille kuten Gösta Sundqvistille.

Edesmenneen Tytär-yhtyeen keulahahmona tunnetuksi tullut, sittemmin sooloartistina uraa tehnyt W. Iivarinen on julkaissut uuden tuplasinglen, jolla tämä hyppää tutusta raskaammasta rock-ilmaisusta kohti akustisempaa ja helpommin lähestyttävää soundia.

Singlen ensimmäinen kappale Onnellinen loppu on puoliakustinen rockballadi, jolla uusi ja vanha suomalaisen rock- ja popmusiikin kohtaavat. Kappaleen sanoituksissa puolestaan käsitellään elämän rajallisuutta ja siihen liittyviä pelkoja ja toiveita. Tuplasinglen ”kääntöpuolena” on vuorostaan uusi versio marraskuussa ilmestyneen Huonoja uutisia -levyn Pohjantähti-päätösraidasta.

Single on Iivarisen hatunnosto vanhoille suomalaisille sankareille kuten Gösta Sundqvistille, jota tämä on kunnioittanut aiemminkin tulkitsemalla Leevi and the Leavingsin kappaletta Pimeä tie, mukavaa matkaa.

”Tämän tuplasinglen avoin pyrkimys ja tavoite on saattaa taidettani myös suuremman yleisön kuultavaksi. Voi olla ensimmäinen kerta, kun meillä on kappale, joka omaa sellaiset kriteerit. Mutta sen päättää tietysti kuulija itse. Musiikkiini usein liitetty – joskin erittäin väsynyt ja kulunut – termi ’äkkivääryys’ loistaa poissaolollaan. Haluankin näyttää, että osaan ja haluan tuottaa myös relevanttia populaarimusiikkia raskaan rockin ohella”, Iivarinen kommentoi.