Raskaita videoita ja uutisia; mm. Mustasch, Slash, Napalm Death ja Opeth

Huhtikuussa neljän keikan verran Suomessa täräyttävä ruotsalainen Mustasch on julkaissut The Challenger -videon. Autoja ja naisia – melkoinen yhtälö!

Amerikkalaisyhtye Stone Temple Pilotsin aikoinaan hyllytetty Cinnamon-video taas löytyy täältä.

Modernia metallia paiskova jenkkiryhmä The Black Dahlia Murder taas uppoutuu kauhuelokuvien tunnelmaan uudella Moonlight Equilibrium -videolla. Ei suositella heikkohermoisille.

Mike Pattonin Ipecac Recordings -yhtiö puolestaan julkaisee moneen suuntaan taipuvan Philm-yhtyeen debyyttialbumin toukokuun puolivälissä. Orkesterissa vaikuttavat rumpali Dave Lombardo, basisti Pancho Tomaselli ja kitaristilaulaja Gerry Nestler.

Videotodisteita kolmikon livetoiminnasta viime keväältä.

Kitaristisuuruus Slash on parhaillaan viimeistelemässä toista sooloalbumiaan. Toukokuussa ilmestyvä Apocalyptic Love seuraa vuonna 2010 ilmestynyttä Slash-levyä. Ensimmäinen lyhyt näyte tulevasta löytyy täältä. Kyseessä on palanen You’re A Lie -kappaleesta.

Birminghamilainen grindcore-suuruus Napalm Death ei puolestaan hellitä. Ei tuumaakaan. Yhtyeen neljännentoista studioalbumin voi nyt kuunnella kokonaisuudessaan CMdistron sivulla. Jos viikonloppu ei käynnisty tämän myötä vauhdikkaan ankarasti niin millä sitten?

Kerrottakoon myös, että Opeth on kiinnitetty esiintymään Gröna Lundiin 14. syyskuuta. Kyseessä on kuuluisan huvipuiston syyskauden viimeinen konserttitapahtuma. Opeth pääsee varsin mukavaan seuraan, sillä Gröna Lundin lavalla ovat aikaisemmin esiintyneet muun muassa Jimi Hendrix, Bob Marley, ABBA, Kiss, Beach Boys, The Who ja Janis Joplin.