Raskas ei kiusaamiselle – Nightwishin Kai Hahto, Stam1nan Pexi Olkkonen ja muut eturivin artistit mukana Rock Campin tapahtumassa

6.10.2023 11:48

Vuodesta 2009 saakka suomalaisten nuorten elämään musiikin kautta uutta sisältöä ja kokemuksia antanut Rock Camp ry järjestää tapahtuman kiusaamisen ehkäisemiseksi Seinäjoen Rytmikorjaamolla loppiaisena 6.1.2024.

Päihteettömässä ja maksuttomassa Raskas ei kiusaamiselle -tapahtumassa on mukana eturivin rock- ja heviartisteja, joista mukaan ovat jo lupautuneet Nightwishin Kai Hahto, Bodom After Midnightin Daniel Freyberg sekä Rock Campin omat valmentajat Alexander Kuoppala (Children of Bodom), Pekka ”Pexi” Olkkonen (Stam1na), Mathias ”Vreth” Lilmåns (Finntroll), Sara Strömmer (Shereign), Juha Mäenpää (The Dark Element live), Kimmo Perämäki (Spiritus Mortis), Ville Siuruainen (DJ Welho) sekä Vaasan Rokkikoulun valmentajat.

Tapahtumassa nuoret ovat pääosassa. Päivän aikana kuullaan muun muassa Seinäjoen kaupungin nuorisovaltuuston vetämä paneelikeskustelu koulukiusaamisesta ja sen ehkäisemisestä. Suunnitteilla on myös keräys, jonka tuotto menisi auttavalle puhelimelle, Mieli ry:lle, Seinäjoen sairaalan nuorisopsykiatriselle osastolle sekä Rock Camp ry:n stipendirahastoon, jonka avulla kustannetaan nuorille musiikinopetusta.

Tapahtumaan etsitään parhaillaan yhteistyökumppaneita mukaan tapahtumaan näytteilleasettajiksi sekä toimimaan nuorten hyväksi. Osallistuminen on maksutonta. Lisäksi Rock Camp haastaa mukaan artisteja lähettämään nuorille tsemppiviestejä videoilla, jotka julkaistaan Rock Campin YouTube-kanavalla ja verkkosivuilla sekä tapahtuman omilla sivuilla. Lyhyet videot voi lähettää linkkinä WeTransfer -palvelun kautta osoitteeseen info@rockcamp.fi.

Lisää luettavaa