Raskasta joulua -kiertueen kohtalo selvillä: yhdeksän konserttia toteutuu

Sanni Pohjalainen

"Vannomme, että taustajoukkomme ovat tehneet kaikkensa, jotta pääsemme levittämään joulumieltä vielä mahdollisimman monille", kitaristi Erkka Korhonen kommentoi.

Perinteisen ja suositun Raskasta joulua -kiertueen toteutuminen on tänä vuonna ollut vaakalaudalla kiertuetta järjestävän RH Entertainmentin konkurssin myötä. Nyt on kuitenkin saatu lopullinen selvyys ja varmuus siitä, mitkä kiertueen konserteista toteutuvat ja mitkä peruuntuvat.

Tulevista keikoista kaikkiaan yhdeksän saadaan toteutettua Raskasta joulua -yhtyeen ja yhtyettä edustavan Master Eventsin riskillä. Toteutuvat konsertit ovat 2.12. Oulussa, 3.12. Lahdessa, 4.12. Hämeenlinnassa (sekä kello 15 että kello 19 konsertit), 12.12 ja 13.12. Mikkelissä, 15.12. Jyväskylässä, 16.12. Turussa ja 18.12. Tampereella. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan, ja lipunmyynti niihin avataan uudelleen.

Valitettavasti siis keikat Ylivieskassa (30.11.), Salossa (7.12.), Espoossa (8.12.), Kuopiossa (9.12.), Kouvolassa (10.12.), Lappeenrannassa (11.12.), Kotkassa (14.12.) sekä Raumalla (17.12.) joudutaan perumaan. Peruuntuviin konsertteihin lipun ostaneille aiheutuva vahinko on konkurssissa valvottavaa velkaa, josta vastaa RH Entertainment Oy:n konkurssipesä.

”Olo on helpottunut kaiken tämän sekaannuksen jälkeen, vaikka valitettavan monta konserttia jääkin soittamatta ja se tietysti tuntuu epäreilulta. Vannomme, että taustajoukkomme ovat tehneet kaikkensa, jotta pääsemme levittämään joulumieltä vielä mahdollisimman monille. Toivottavasti konserteissa nähdään ihmisiä sankoin joukoin!” kitaristi Erkka Korhonen kommentoi.