Raskasta sarjaa: Blackmetal-murha ja levyuutisia Lacuna Coililta sekä Steel Pantherilta

13.1.2014 23:14

Metallimusiikki on edelleen vaarallista ja blackmetalin piiristä löytyy höyrypäitä – näinkin voisi päätellä uutisesta, jonka mukaan thaimaalaisen Surrender Of Divinity -yhtyeen basistilaulaja Samong Traisattha murhattiin sen vuoksi, ettei hän ollut tarpeeksi ”satanistinen”.

Muusikon vaimo Jaruvan Surapol löysi miehensä kotinsa lattialta kuolleena. Puukotuksesta epäillään Surrender Of Divinityn fania, joka oli tullut tapaamaan Traisatthaa. Tapaus on saanut entistä kummallisempia piirteitä sen jälkeen, kun Facebook-käyttäjä Maleficent Meditation on ilmoittautunut surmatyön suorittajaksi. Ko. Facebook-sivun luoja ilmoittaa brutaalin tekonsa syyksi sen, että ”Traisatthan kaltaiset tekopyhät ihmiset häpäisevät satanismi-ideologian”. Selvä.

Hieman leppoisampi uutinen on se, että Suomessakin hyvin tunnettu italialainen Lacuna Coil julkaisee seitsemännen albuminsa huhtikuun alussa. Broken Crown Halo -levyn tuottajana on toiminut maineikas Jay Baumgardner (Evanescence, Sevendust). Uutta materiaalia ei ole vielä kuultavissa, mutta tässä Trip The Darkness:

Tampereen Pakkahuoneella hupaisan hardrockin ilosanomaa helmikuussa levittävä Steel Panther palaa kehiin All You Can Eat -levyn voimin. Huhtikuussa ilmestyvää albumia promotoidaan Party Like Tomorrow Is The End Of The World -singlen voimin:

Lisää luettavaa