Record Store Dayn lähettiläs on täysin tolkuttoman määrän vinyylilevyjä myynyt Taylor Swift

Levykauppapäivää vietetään jälleen keväällä.
20.1.2022 22:26

Taylor Swift on nimetty Record Store Dayn ensimmäiseksi globaaliksi lähettilääksi. Tämä tarkoittaa ainakin joitakin erikoisjulkaisuja ja levykauppojen kanssa tehtyjä tempauksia, mutta näistä lisää keväämmällä.

”Nämä paikat, jonne menemme selailemaan ja tutkimaan ja löytämään uutta ja vanhaa musiikkia ovat aina olleet pyhiä minulle. Levykaupat kasvattavat ja vaalivat musiikinrakastamisesta intohimoa. Näillä liikkeillä ja niiden työllistämillä musiikinpalvojilla on ollut ankaria vuosia. Meidän täytyy tukea näitä pienyrittäjiä enemmän kuin koskaan, jotta he pysyisivät pystyssä, eksentrisinä ja omalaatuisina”, Swift kommentoi.

”On ollut todellinen ilo seurata vinyylimyyntien kasvavan viime vuosien aikana. Siitä kiitos kuuluu teille faneille. Hyvää Record Store Dayta kaikille!”

Swift on kantanut kortensa kekoon mahdollistaakseen vinyylimyyntien kasvun: viime vuonna Swift rikkoi Evermore-albumillaan kaikkien aikojen ennätyksen Yhdysvalloissa viikon aikana myydyissä vinyyleissä (102 000 kappaletta) vain rikkoakseen syksyllä uudelleen Red (Taylor’s Version) -levyllään (105 000 kappaletta).

Record Store Dayta vietetään 23. huhtikuuta.

Lisää luettavaa