Red Hot Chili Peppers -rumpali vahvistaa: yhtye työstämässä uutta albumia John Fruscianten kanssa

8.1.2020 20:36

Vajaa kuukausi sitten Red Hot Chili Peppers ilmoitti kitaristi Josh Klinghofferin poistuvan yhtyeen vahvuudesta ja John Fruscianten paluusta ruotuun.

Nyt rumpali Chad Smith on vahvistanut, että Fruscianten paluun vaikutukset eivät rajoitu pelkästään keikkkarintamalle, vaan uutta musiikkiakin on tulossa.

”Minulla annettiin tiukat ohjeet tätä haastattelua varten: älä puhu bändistä”, mies tokaisee Rolling Stonelle juuri ennen kuin alkaa puhua bändin kuulumisista. ”Mutta kyllä, John on palannut bändiin ja kaikki tietävät sen. Olemme innoissamme. Festivaalit ovat ainoat buukatut keikat. Tällä hetkellä keskitymme uusiin biiseihin ja uuden albumin tekoon. Olemme kaikki innoissamme uuden musiikin tekemisestä.”

Edellisen kerran Frusciante soitti Chilipippureiden kanssa vuoden 2006 Stadium Arcadium -albumilla. Yhtye on aiemmin vahvistanut soittavansa ”uudella” kokoonpanollaan kourallisen festarikeikkoja, mukaan lukien Hangout Festivaleilla Alabamassa, Boston Callingissa Bostonissa sekä BottleRockissa Kaliforniassa.

Lisää luettavaa