Red Hot Chili Peppersin Flea kommentoi pitkäaikaisen kitaristin paluuta – ”Luonto elää ja aallot on tehty ratsastettaviksi”

Basisti nostaa hattua myös John Fruscianten tieltä astuvalle Josh Klinghofferille.

Monet Red Hot Chili Peppers -fanit ilahtuivat suuresti, kun yhtye tiedotti aivan hiljattain pitkäaikaisen kitaristinsa John Fruscianten palaavan takaisin bändiin taas 10 vuoden tauon jälkeen. Asiasta tiedotettiin varsin lyhyesti ja ytimekkäästi bändin sosiaalisen median kanavissa eikä siitä ole sen jälkeen juuri julkisuudessa puhuttu.

Basisti Flea kuitenkin kommentoi aihetta Twitterissä faneilleen vastaillessaan ja kumarsi samalla Fruscianten poissaollessa bändissä vaikuttaneen Josh Klinghofferin suuntaan. Klinghoffer oli mukana kahdella RHCP-albumilla.

”Rakastan Joshin kanssa tehtyjä levyjä myös. Josh on uskomaton ja hieno mies. Ja kyllä, John on tullut takaisin. Luonto elää ja aallot on tehty ratsastettaviksi”, Flea kommentoi eräälle fanille.

Kun eräs toinen Twitter-käyttäjä toivoo Klinghofferin tietävän, että fanit ovat kiitollisia tämän kymmenestä palvelusvuodesta ja häntä rakastetaan, Flea vastaa syrjään astuvan kitaristin olevan tästä tietoinen.

”Tiedän, että hän tuntee sen. Ja me bändinä tunnemme samoin.”