Red Hot Chili Peppers -rumpalin mitta tuli täyteen – suuttui Will Ferrelliksi kutsuneelle fanille: ”Turpa kiinni!”

"Olen kuuluisa Will Ferrellin ansiosta", Chad Smith tuumaa.
27.11.2017 19:16

Tähän asti Red Hot Chili Peppers -rumpali on suhtautunut kuuluisaan kaksoisolentoonsa huumorilla, mutta Los Angeles Musicians Institutessa esiintyessään Smithin mitta tuli täyteen. Will Ferrelliksi rumpali kutsunut yleisön edustaja sai Smithiltä takaisin vahvan ”Turpa kiinni” -vastauksen ja pian rumpali lähtikin lätkimään lavalta.

Smithin kanssa lavalla nähty kosketinsoittaja kommentoi huudon olleen lähes yhtä paha kuin tämä olisi vaatinut bändiä soittamaan Freebirdiä – mikä Yhdysvalloissa on paikallinen vastine kotimaiselle ”Soittakaa Paranoid!” -huutelulle.

Pian äkillisesti poistunutta Smithiä vaadittiinkin takaisin lavalle ja rumpali palasi vaatimaan huutelijalta selityksiä pelleilylleen. Kävi ilmi, että Smithin suututtanut yleisön edustaja oli itsekin rumpali ja päätti kutsua idoliaan Will Ferrelliksi vain, koska rakastaa tämän soittoa. Lopulta Smith kertoi, ettei ollut tosissaan raivonpuuskansa kanssa.

– Aaaa, huijaan vain teitä. En välitä paskaakaan, mielestäni hän on mahtava. Olen kuuluisa Will Ferrellin ansiosta, v*tut siitä jätkästä, Chad Smith tuumasi.

– Olin ihan ok:ssa rockbändissä jonkin aikaa ja sitten se idiootti keksi, että ”heei, näytän sinulta”. Ja seuraavaksi ihmiset alkoivat sanomaan minulle kadulla, että olen todella hauska, Smith vitsaili rumpusettinsä takaa.

Chad Smith ja Will Ferrell istutettiin vuonna 2014 vierekkäin katsomaan kumpi on kovempi luu rumpupallilla.

Lisää luettavaa