Muistelkaamme hetken ajan sitä kertaa, kun Foo Fighters viskoi RHCP-rumpali Chad Smithin päälle spagettia kesken keikan

14.12.2016 21:11

Sekä Red Hot Chili Peppers että Foo Fighters konsertoivat ensi vuonna Suomessa. Kenties tuota aasinsiltaa käyttäen uskallamme muistuttaa arvon lukijoita eräästä kauniista päivästä (ilmeisesti) vuonna 2000, kun bändit olivat yhdessä keikalla Englannin Mansfieldissä – ja kun Foo Fighters keksi sabotoida kiertuekaverinsa esitystä näyttävästi kesken Me & My Friends -biisin.

Sopivasti kaveruudesta kertovan kappaleen aikana rumpali Chad Smithin päälle nimittäin kaadettiin tuhansia pingispalloja ja päälle 10 kiloa spagettia. Eikä rumpali edes lopettanut soittamista vaan tykitteli muina miehinä loppuun asti. Tapaus ikuistettiin myös videolle, katso tuo kunniakas tallenne alempaa.

Harmiksemme aikaisemmin kävi ilmi, ettei herkullinen tarina siitä, miten Chad Smith olisi kussut rumpalikollegansa Taylor Hawkinsin tuulettimeen kesken helteisen keikan, pitänytkään loppujen lopuksi paikkaansa. Mutta kun tämä tapaus on julkaistu oikein videona, niin kenties tämän episodin olemassaoloon voimme luottaa. Pojat on poikia!

Lisää luettavaa