RH Entertainmentin järjestämät Uriah Heep -juhlakonsertit Helsingissä, Turussa ja Oulussa on peruttu

Yhtye konsertoi kuitenkin Ikaalisissa alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti.
16.11.2022 14:10

Viime viikolla konkurssiin asetetun RH Entertainment Oy:n tälle viikolle kaavaillut Uriah Heepin 50-vuotisjuhlakeikat Suomessa on peruttu, tapahtumajärjestäjä tiedottaa. Yhtyeen oli tarkoitus esiintyä huomenna (17.11.) Helsingin Jäähallissa, lauantaina 19.11. Turun Konserttitalossa sekä sunnuntaina 20.11. Oulussa Madetojan salissa, mutta nämä kolme konserttia on siis peruttu.

”Bändi ja minä olemme todella musertuneita, ettemme pysty esittämään 50-vuotisjuhlakeikkoja suomalaisfaneillemme. Mutta asia ei ole meidän käsissämme ja satuttaa myös meitä syvästi, koska odotimme tätä innolla”, kommentoi kitaristi Mick Box.

Uriah Heepin perjantaille 18.11. sovittu keikka Ikaalisten kylpylässä tulee kuitenkin toteutumaan alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti. Asian ovat vahvistaneet sekä Ikaalisten kylpylä että bändi itse.

RH Entertainmentilla on loppuvuodelle sovittuna runsaasti muitakin konsertteja, kuten suosittu Raskasta joulua -kiertue sekä Blind Channelin keikkoja. Jokaisen konsertin mahdollinen toteutuminen tutkitaan tapauskohtaisesti, sanoo konkurssipesän hoitajaksi määrätty asianajaja Heikki Vesa Ylen haastattelussa.

”Tapahtumien peruuntumisesta lipun ostaneille aiheutuva vahinko on konkurssissa valvottavaa velkaa. Konkurssipesä pyytää ilmoittamaan saatavat konkurssipesälle sähköpostitse osoitteeseen rh@krogerus.com. Saatavailmoituksessa pyydetään ilmoittamaan velkojan yhteystiedot, saatavan määrä ja peruste sekä tieto siitä, milloin lippu on ostettu”, RH Entertainment ohjeistaa tiedotteessaan.

Päivitys 17.11.: Lisätty tieto Ikaalisten-konsertin toteutumisesta ja Mick Boxin kommentti.

Lisää luettavaa