Richey Edwards todettiin virallisesti kuolleeksi

24.11.2008 15:04

Walesilaisen Manic Street Preachersin kitaristi Richey Edwards on todettu viimein "virallisesti kuolleeksi". Henkilö voidaan todeta Britanniassa kuolleeksi seitsemän vuotta (esimerkiksi) katoamisen jälkeen.

Walesilaisen Manic Street Preachersin kitaristi Richey Edwards on todettu viimein "virallisesti kuolleeksi". Henkilö voidaan todeta Britanniassa kuolleeksi seitsemän vuotta (esimerkiksi) katoamisen jälkeen. Edwardsin mystisestä katoamisesta on nyt kulunut jo neljätoista vuotta ja artistin omaiset ovat päättäneet myöntää oletetun tosiseikan.

Edwardsin kuolinpesän arvoksi on arvioitu lähes viisisataatuhatta puntaa, sillä bändin jäsenet ovat maksaneet kitaristille rojalteja hänen katoamisestaan huolimatta. Richey Edwards hävisi teille tietymättömille Lontoossa 1. helmikuuta 1995, vain 27-vuotiaana (kuinkapa muutenkaan?). 

Manic Street Preachers on myös paljastanut, että yhtyeen seuraavan levyn lyriikat ovat Edwardsin käsialaa. Tekstit tulevat perustumaan häneltä jääneisiin muistiinpanoihin.

www.manicstreetpreachers.com

Lisää luettavaa