Artisti: Manic Street Preachers

Therapy? julkaisi uuden version ysärihitistään – mukana Manic Street Preachers -keulakuva James Dean Bradfield

Terveisiä 1990-luvulta! Vanha kunnon Therapy? on äänittänyt uudelleen vanhoja biisejään, ja studiolivenä purkitettu Greatest Hits (The Abbey Road Session) -albumi näki päivänvalon tänään. Mukana on uusioversioita eritysesti bändi alkuaikojen levyiltä kuten Troublegum-ikivihreältä.

Green Dayn toinenkin lämmittelijä varmistui: Frank Carter & the Rattlesnakes palaa Suomeen!

Sellaisia tietoja kantautuu, että Green Dayn tulevan keikkaspektaakkelin kaikki esiintyjät ovat nyt kasassa. Aiemmin uutisoitiin, että Green Dayn lisäksi Helsingin Suvilahdessa konsertoi 27. toukokuuta Manic Street Preachers, ja nyt illan kolmanneksi bändiksi on varmistunut mukavassa noususuhdanteessa kulkeva Frank Carter & the Rattlesnakes. Hyvä!

Mitä tapahtui Manic Street Preachers -kitaristille? – Uutuuskirja esittelee uusia vihjeitä Richey Edwardsin katoamiseen liittyen

27-vuotiaana kadonneen Manic Street Preacher -kitaristi Richey Edwardsin tapaus on hämmentänyt yhtyeen faneja jo kohta neljännesvuosisadan verran. Miehestä ei ole sitten vuoden 1995 saatu uskottavia näköhavaintoja ja hänet julistettiin oletettavasti kuolleeksi vuonna 2008.