Artisti: Manic Street Preachers

Green Dayn toinenkin lämmittelijä varmistui: Frank Carter & the Rattlesnakes palaa Suomeen!

Sellaisia tietoja kantautuu, että Green Dayn tulevan keikkaspektaakkelin kaikki esiintyjät ovat nyt kasassa. Aiemmin uutisoitiin, että Green Dayn lisäksi Helsingin Suvilahdessa konsertoi 27. toukokuuta Manic Street Preachers, ja nyt illan kolmanneksi bändiksi on varmistunut mukavassa noususuhdanteessa kulkeva Frank Carter & the Rattlesnakes. Hyvä!

Mitä tapahtui Manic Street Preachers -kitaristille? – Uutuuskirja esittelee uusia vihjeitä Richey Edwardsin katoamiseen liittyen

27-vuotiaana kadonneen Manic Street Preacher -kitaristi Richey Edwardsin tapaus on hämmentänyt yhtyeen faneja jo kohta neljännesvuosisadan verran. Miehestä ei ole sitten vuoden 1995 saatu uskottavia näköhavaintoja ja hänet julistettiin oletettavasti kuolleeksi vuonna 2008.

Manic Street Preachers saapuu ensi kesänä Jyväskylään – Sataman yö -tapahtuma esittelee tarjontaansa

Nyt saadaan Keski-Suomenkin keikkaelämään lisää vipinää. Parin vuoden tauon jälkeen järjestettävä Sataman yö -tapahtuma kertoo ensi kesän tarjonnastaan, ja heti kärkeen yleisön eteen tuodaan Walesin rock-ylpeys, 13. huhtikuuta uuden Resistance Is Futile -albumin julkaiseva Manic Street Preachers. Hyvä!