Ritchie Blackmore toistaa olevansa edelleen avoin yhdelle Deep Purple -paluukeikalle ”nostalgiasyistä”

Nähdäänkö Ritchie Blackmore vielä jokin kaunis päivä Deep Purplen kanssa samalla lavalla?

Kerroimme aiemmin, kuinka kitaristilegenda Ritchie Blackmore ei täysin poissulkenut The Guardian -lehdelle alkuvuodesta myöntämässään haastattelussa lavalle nousemisen mahdollisuutta Deep Purplen kanssa. Mieli ei näyttäisi tässä välissä muuttuneen, sillä Planet Rock raportoi Mustan ritarin kommentoineen saksalaiselle rock-toimittajalle olevansa edelleen täysin avoin DP-paluulle nostalgiasyistä. Vastauksena kysymykseen, olisiko hän kiinnostunut jakamaan vielä kerran lavan vanhan yhtyeensä kanssa, mies tokaisi nimittäin seuraavaa: ”Mikäli he olisivat kiinnostuneita ja aikataulumme saataisiin natsaamaan, olisin käytettävissä heittämään yhden keikan nostalgiasyistä.”

Mies kuitenkin epäilee edelleen, olisiko yhtyeellä tarpeeksi kiinnostusta yhteenpaluuseen: ”En kuitenkaan usko että Deep Purplella on moiseen kiinnostusta. Heillä on omat kuvionsa, eivätkä he tee tuonkaltaisia juttuja. Olemme ystäviä ja olen tehnyt omaa musiikkiani kaksikymmentä vuotta ja he ovat tehneet omaa musiikkiaan yhtä pitkään.”

”Tätä ei siis mitä luultavimminkaan ole tapahtumassa. Heidän managementtinsakaan ei pitäisi siitä, vaikka kyseessä olisikin vain yksi show. Olen varma, että heidän managerinsa eivät antaisi sen tapahtua.”