Rob Halford haluaa oikein toden teolla Iron Maidenin pääsevän Rock and Roll Hall of Fameen – ”Maidenin nimitys on jo pahasti myöhässä”

18.2.2023 22:02

Rock and Roll Hall of Fameen viime vuonna nimetyn Judas Priestin solisti Rob Halford haluaa Iron Maidenin pääsevän rockin kunniagalleriaan – ja pian.

”Kun Rock and Roll Hall Of Fameen pääsee, saa myös oikeuden äänestää, ja Priestin ääni menee ilman epäilyksen häivääkään Maidenille”, Halford sanoo Metal Hammerille. ”Teemme tuollaista toistemme hyväksi – olemme kulkeneet hyvin samankaltaisia polkuja, joten tehdään tämä Maidenille. Se olisi mahtavaa – Black Sabbath, Priest ja Maiden, mitä metallifani voisi muuta toivoa?”

”Iron Maidenin nimitys on jo pahasti myöhässä. Äänestän heitä minä päivänä tahansa, sen voi tehdä puhelimella ja se käy todella helposti. Sitä menee nimitettävien listalle ja valitsee kenelle antaa äänensä – ja minä valitsen Maidenin mikä päivä tahansa.”

Iron Maiden oli edellisen kerran ehdolla vuonna 2021, mutta kunniagallerian ovet eivät vielä tuolloin nwobhm-pioneereille avautuneet.

Vuoden 2023 Rock and Roll Hall of Fame -ehdokkaat ovat:

Kate Bush
Sheryl Crow
Missy Elliott
Iron Maiden
Joy Division/New Order
Cyndi Lauper
George Michael
Willie Nelson
Rage Against the Machine
Soundgarden
The Spinners
A Tribe Called Quest
The White Stripes
Warren Zevon

Lisää luettavaa