Robert Plant kiusaa jälleen fanejaan – Julkaisi kryptisen videon, joka sai huhumyllyt pyörimään

Mitähän kummaa Plant-leirissä oikein on tekeillä?
16.8.2017 13:20

Aiemmin keväällä Robert Plant hämmensi fanejaan riisumalla nettisivultaan kaiken ylimääräisen ja jätti ainoastaan sanat ”Aivan kohta…” tervehtimään sivulle eksyneitä. Tämä luonnollisesti heitti vettä huhumyllyyn oikein kunnolla ja ehtivätpä jotkut povata viestin tarkoittavan Led Zeppelinin paluukeikkoja.

Nyt Plant on jälleen päivittänyt sivujaan ja nyt kävijä saa eteensä videoloopin, jossa ruudulle ilmestyvät sanat ”A way with words…” tunnelmallisen, lähinnä perkussiosoittimin soitetun ääniraidan siivittämänä. Sama video on julkaistu myös Plantin somekanavissa kuten Facebookissa ja Twitterissä.

Mitä todennäköisimmin kyseessä on Plantin seuraavan sooloalbumin mielenkiintoinen promootiokampanja, sillä Plant on kertonut työstävänsä uutta levyä muun muassa vuoden 2016 keikkojensa julkistuksen yhteydessä. Työn hedelmistä päästään siis luultavasti nauttimaan joskus loppuvuodesta.

Joka tapauksessa myös tuore video on saanut huhut liikkeelle ja Plantin Facebook-sivuilla spekuloidaankin ankarasti videon merkitystä. Eräs kommentoija muun muassa arvelee videon olevan sanaleikki, joka tarkoittaa Plantin julkaisevan instrumentaalilevyn: ”a way” onkin oikeasti ”away”

Tarkoitti kryptinen viesti sitten mitä tahansa, elämme joka tapauksessa jännittäviä aikoja! Robert Plantin edellisestä sooloalbumista, Lullaby and the Ceaseless Roarista onkin vierähtänyt jo kolme vuotta, joten mieluustihan sitä uutta musiikkia jo kuulisikin.

Lisää luettavaa