Rockfest julkisti ensi kesän kiinnityksiä: Mötley Crüe, Def Leppard ja monia muita kovia nimiä Hyvinkäälle!

20.10.2022 17:00

Kuuma festarikesä 2023 alkaa pikkuhiljaa hahmottua! On se aika vuodesta, kun isot festivaalit esittelevät ensimmäisiä kiinnityksiään, ja nyt on Rockfestin vuoro lyödä pöytään avauskorttinsa. Eikä sieltä laisinkaan hullumpi paketti tullut.

Hyvinkäälle nimittäin saapuvat Mötley Crüe ja Def Leppard perinteisen hard rockin ystäviä ilahduttamaan. Mötikät tunnetusti jo jättivät kertaalleen yleisölle jäähyväisiä vuonna 2015, mutta mikäs pahan tappaisi. Muita ensi kesän tähtiä ovat Ville Valo alias VV, MOnster Magnet, Beast in Black, Stam1na, The 69 Eyes, Popeda, Escape the Fate, Michael Monroe ja Von Hertzen Brothers. Siinähän onkin jo kelpo kavalkadi nimiä Suomesta ja ulkomailta.

Mötley Crüe ja Def Leppard ovat Rocjfestin perjantaipäivän pääesiintyjiä. Torstain ja lauantain headlinerit julkistetaan myöhemmin, ja esiintyjäjulkistuksia on muutenkin tiedossa lisää tasaisin väliajoin ensi kevääseen saakka. Viimeksi tapahtumassa soittti 35 bändiä, eli tilaa on vielä runsaasti.

”Suomen suurimpana rockfestivaalina Rockfestin kokonaiskattaus tulee olemaan sen mukainen. Kolmena päivänä kolmella lavalla tulee olemaan tarjolla jättiannos rockia koko lajin laajuudessa ja kirjossa”, promoottori Janne Tamminen lupaa tiedotteessa.

Rockfest 2023 järjestetään 8.–10. kesäkuuta Hyvinkään lentokentällä. Lipunmyynti tapahtumaan käynnistyy 24. lokakuuta Tiketissä ja Lippupisteessä. Yhden päivän lipun voi napata hintaan 119 euroa, kaksi päivää juhlitaan 165 eurolla. Rockfestin ikäraja on 18 vuotta.

Lisää luettavaa