Rockyhtye ja levy-yhtiö tukkanuottasilla, osa tuhat: ”Tämä on viimeinen levymme heidän kanssaan. He voivat haistaa pitkän v*tun!”

Valient Thorr ei ole tyytyväinen levy-yhtiöltä saamaansa kohteluun. Ei sitten ollenkaan.

Yhdysvalloista ponnistava heavy metal -orkesteri Valient Thorr ja levy-yhtiö Napalm Records ovat ajautuneet suhteellisen vakavilta vaikuttaviin erimielisyyksiin. Sen verran tömäkästi orkesterin laulaja Valient Himself nimittäin avautuu bändinsä tilanteesta MetalSucksin tuoreessa podcastissa.

”On valitettavaa, että olemme levymerkillä joka ei välitä meistä paskaakaan. Levy tuli ulos elokuun 30. päivä viime vuonna ja teimme sen tiimoilta kolme rundia Euroopassa ja tämän nykyinen [vuotuinen Vans Warped Tour] on ensimmäisemme Yhdysvalloissa. Olisi ihan kiva, jos saisimme jonkinlaista tukea lafkalta… se taisi olla sellainen… en tiedä onko se jokin verohuijaus vai mitä ihmettä… mutta koska emme myyneet kymmentä- tai viittätoistatuhatta levyä heti julkaisupäivänä, he eivät välitä meistä lainkaan”, mies vuodattaa.

”Tämä on viimeinen levymme heidän kanssaan. He voivat haistaa pitkän v*tun”, Himself pamauttaa lopuksi ja tarjoaa vielä levy-yhtiötään luultavasti vähemmän ilahduttavan neuvon muille bändeille: ”Kaikille bändeille jotka kuulevat tämän: älkää sotkeentuko Napalm Recordsiin. Se on kuin se vanha sanonta: ’Voit tehdä parhaan levyn maailmassa, mutta mikäli kukaan ei pääse kuulemaan sitä, teitkö levyä todella koskaan?'”