Ruisrock on peruttu tältä kesältä – ”Keskitymme nyt täysillä vuoteen 2022”

Turun Ruissalossa ei päästä tänä kesänä juhlimaan.

Kesä lähestyy kovaa vauhtia, mutta koronatilanne pysyy edelleen sellaisena, ettei isoja tapahtumia päästä järjestämään ainakaan vielä pitkään aikaan. Ensimmäisiä alkukesän festareiden – kuten Rockfest, Sideways ja Puistoblues – onkin nyt alkanut tippua ja nyt joukon jatkoksi liittyy myös Turun Ruisrock.

”Suurin toiveemme kuluneen vuoden aikana on ollut, että pääsisimme järjestämään taas Ruisrockin. Yleisön, esiintyjien ja meidän kaikkien kaipuu festareille on ollut käsin kosketeltavaa, ja teimme kaikkemme, että olisimme voineet järjestää raskaan vuoden jälkeen juhlat Ruissalossa. Ruisrock on yli 50 vuotta koonnut ihmiset yhteen kokemaan ikimuistoisia elämyksiä. Tähän ei nykyisessä epävarmassa tilanteessa ole kuitenkaan edellytyksiä, joten särkynein sydämin joudumme perumaan kesän festivaalin. Keskitymme nyt täysillä vuoteen 2022, jonka suunnittelu on jo aloitettu”, kommentoi Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä.

Festivaali vietetään 8.–10.7.2022 Turun Ruissalossa. Vuoden 2020 ja 2021 ostetut liput käyvät sellaisenaan myös ensi vuonna. Liput voi myös halutessaan palauttaa – lisäinfoa palautuksesta löydät täältä.

Surullisia uutisia: Ruisrock 2021 peruuntuu koronavirustilanteen takia Suurin toiveemme kuluneen vuoden aikana on…

Julkaissut Ruisrock Festival Torstaina 15. huhtikuuta 2021