Ruisrockin kattaus on valmis – Turussa tarjolla ennätyslaaja ohjelmisto

30.6.2023 20:34

Turun Ruissalossa 7.–9.7.2023 järjestettävä Ruisrock on saanut kattauksensa valmiiksi.

Viimeisiä lisäyksiä tarjontaan edustavat brittiräppäri Headie One ja yllätyspaluun tekevä Sini Sabotage. Lähes loppuunmyyty festari myy tällä hetkellä viimeisiä lippujaan.

Kaikkiaan Ruisrockin artistikattaus sisältää yli 120 esiintyjää. Ennätyslaajaksi kuvaillussa ohjelmassa on tarjolla niin kansainvälisiä nimiä, kuten Lil Nas X, Machine Gun Kelly, Zara Larsson ja Skrillex sekä kotimaisia staroja, kuten Antti Tuisku, joka vetää tapahtumassa jäähyväiskeikkansa. Lisäksi lavoille nousevat vuoden ainoan livekeikkansa tekevä ibe, kesän jälkeen tauolle jäävä Vesala sekä muun muassa JVG, Käärijä, Samu Haber ja Haloo Helsinki!.

“Ruisrockin pystytys etenee hyvää vauhtia, ja tasan viikon päästä olemme valmiina avaamaan portit kymmenille tuhansille ihanille festarivieraillemme. Haluamme tarjota kesän upeimman kokemuksen, ja on pakahduttavan hienoa päästä taas todistamaan, kun Ruissalo jälleen täyttyy ilosta ja onnesta hyvin pian loppuunmyydyn festariviikonlopun ajaksi”, Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä kuvailee.

Lisätietoja ja linkit lippukauppoihin löydät tapahtuman kotisivuilta.

Lisää luettavaa